Dagopleidingen horeca volwassenenonderwijs

eenjarig traject horca

Veelzijdige opleiding

Van algemene bereidingstechnieken tot zaalversnijdingen, over desserten en wijnkennis: je leert het meteen in de praktijk. Oefenen doe je in Bistro Intermezzo en het klasse-restaurant Hof van Leysen op Campus PIVA. Boeiende uitstappen naar de vroegmarkt, wijngaard, oesterkwekerij, schapenbedrijf... maken deze opleiding uniek. Bovendien studeer je af met een eigen uitgewerkt businessplan.

Interesse in deze opleiding? 

Kom langs op campus PIVA. Neem contact met ons op zodat wij jou gericht advies kunnen geven. mail: bonnie.peeters@cvovitant.be of T 03 242 26 19. De inschrijvingen lopen t.e.m. de tweede lesweek. 

 

Werkzoekend?

1 jarig traject kok kelner

Ben je werkzoekend? Dan kan je deze opleiding volgen via de VDAB.  Surf naar de VDAB website en meld je aan voor deze opleiding.

Beleef het mee op Instagram

Volg onze cursisten via hun instagramaccount: horeca_switch. Ontdek hun creaties, hun inspirerende verhalen, de belevenissen op hun stageplaatsen.. Door ons te volgen, krijg je een exclusief kijkje achter de schermen en houden we jou op de hoogte van nieuwe infomomenten. En ben je horeca-uitbater? Spot dan bij ons je toekomstige werknemers!

Inspirerende chefs

1 jarig traject kok kelner

Onze inspirerende chefs en sommeliers deden stuk voor stuk ervaring op in de horeca en geven dit met veel passie aan jou door. Je krijgt les van een team van 10 lesgevers, elk met hun specialisaties. Zonder voorkennis, zorgen zij ervoor dat jij na 10 maanden hoogstaande culinaire gerechten aflevert. Samen met hen organiseer je een banket voor meer dan 50 personen en een Streetfoodfestival.