Dagopleidingen horeca volwassenenonderwijs

In het volwassenenonderwijs stomen wij jou klaar om een culinaire topchef te worden!

Iedereen vanaf 18 jaar kan onze praktijkgerichte opleidingen in dagonderwijs volgen bij CVO Vitant. Je hebt geen voorkennis nodig. Je volgt les op Campus PIVA, gelegen in het hartje van Antwerpen. Met inspirerende chefs, moderne lesfaciliteiten, culinaire uitstappen en boeiende stages (in binnen- én buitenland) maak jij je dromen waar!

We bieden twee opleidingen in dagonderwijs aan:

  • Hulpkok - 4 maanden - start februari '25
  • Hotelbedrijf - Kok & kelner - 10 maanden - start september '25

Wil je liever op eigen tempo een opleiding volgen Bekijk dan al onze cursussen horeca in dag- of avondschool.

Interesse in deze opleidingen? 

Kom langs op campus PIVA. Neem contact met ons op zodat wij jou gericht advies kunnen geven. mail: bonnie.peeters@cvovitant.be of T 03 242 26 19. Inschrijven doe je best zo snel mogelijk.

Openlesavond: 13 januari '25, rondleidingen om 18.30u e, 19.30u

Infosessies sneltraject Hulpkok: 14 en 21 januari '25 om 14u

Werkzoekend?

1 jarig traject kok kelner

Ben je werkzoekend? Dan kan je deze opleiding volgen via de VDAB.  Surf naar de VDAB website en meld je aan voor deze opleiding.

Beleef het mee op Instagram

Volg onze cursisten via hun instagramaccount: horeca_switch. Ontdek hun creaties, hun inspirerende verhalen, de belevenissen op hun stageplaatsen.. Door ons te volgen, krijg je een exclusief kijkje achter de schermen en houden we jou op de hoogte van nieuwe infomomenten. En ben je horeca-uitbater? Spot dan bij ons je toekomstige werknemers!

Inspirerende chefs

1 jarig traject kok kelner

Onze inspirerende chefs en sommeliers deden stuk voor stuk ervaring op in de horeca en geven dit met veel passie aan jou door. Je krijgt les van een team van 10 lesgevers, elk met hun specialisaties. Zonder voorkennis, zorgen zij ervoor dat jij na 10 maanden hoogstaande culinaire gerechten aflevert. Samen met hen organiseer je een banket voor meer dan 50 personen en een Streetfoodfestival.