Bakker Van boerenbrood tot rozijnenbrood, van krentenbollen tot zonnebloempittenbrood: je leert de lekkerste broden bakken.
Bakkerij (OLO-Rotonde vzw) Heb je extra zorgbegeleiding nodig? Ook dan kan je leren bakken in het volwassenenonderwijs. Samen met OLO-Rotonde vzw organiseert CVO Vitant een opleiding op maat.
Bakkerij - module suikerwerk, snoep en zoetigheden Leer verschillende technieken om met suiker aan de slag te gaan. Maak heerlijke zoete zondes van zachte karamel, nougat, cuberdons tot creatieve werkstukken in suiker.
Bakkerij medewerker Brood bakken en gebakjes maken: tijdens de opleiding leer je de basis om te kunnen werken in een bakkerij of thuis aan de slag te gaan.
Banketbakker Javanais, kaastaart, madeleines, carré confiture, tompouce, eclairs, advocaatbavarois: de smakelijkste banketproducten komen aan bod.
Chocoladebewerker Leer zelf chocoladefiguren, pralines, studentenhaver of truffels maken om je vingers bij af te likken.
Ijsbereider Je leert niet alleen roomijs bereiden, ook gebakjes als eclairs en madeleines komen aan bod. En de lekkerste ijstaarten natuurlijk!
Nederlands en bakken Wil je leren bakken maar is je Nederlands nog niet zo goed? Start dan met een cursus bakken met taalondersteuning Nederlands. Je maakt broden, baguette, pistolets...
Suiker- en marsepeinbewerker Ga creatief aan de slag met marsepein en leer suikerproducten maken als cuberdons en pomme d’amour.