Bedrijfsbeheer

Inhoud

Je leert wat je nodig hebt om een zaak op te richten en hoe je deze onderneming financieel kan beheren volgens de huidige wetgeving. Op het einde van deze opleiding heb je een persoonlijk ondernemingsplan in handen om je eigen zaak met succes op te starten! We organiseren deze opleiding in gecombineerd onderwijs: de helft van de lesuren verloopt via contactonderwijs (in het centrum) en de andere helft via afstandsleren (van thuis uit).

Voor wie?

BEDRIJFSBEHEER geeft toekomstige zelfstandigen de kans het Getuigschrift over de basiskennis van bedrijfsbeheer (het zogenaamde vestigingsattest) te behalen.

Duur van de opleiding

De opleiding bedrijfsbeheer organiseren we volgens het systeem van gecombineerd onderwijs. Dit wil zeggen dat de helft van de lesuren verloopt via contactonderwijs (in het centrum) en de andere helft via afstandsleren door middel van het elektronisch leerplatform Moodle/ Smartschool.

140 lestijden

Via het systeem van gecombineerd onderwijs kan je deze opleiding afwerken binnen een tijdspanne van een half jaar. (campus PIVA)

Prijs

De totale kostprijs bedraagt maximum €220.

De totale kostprijs is samengesteld uit het inschrijvingsgeld (€1,50 per lesuur) en een bijdrage voor het cursusmateriaal, inclusief het handboek Bedrijfsbeheer.

Mogelijks kom je in aanmerking voor een vrijstelling of vermindering van het inschrijvingsgeld, opleidingscheques of een opleidingspremie. Ook betaald educatief verlof is mogelijk.

Waar en wanneer?

Campus PIVA

Desguinlei 244
2018 Antwerpen
+32 3 242 26 19

Lesmomenten:
Deze module gaat vanaf september door op donderdag avond.

INLICHTINGEN EN INSCHRIJVINGEN

Campus PIVA Antwerpen

Voor info kan je ons telefoneren op het nummer 03 242 26 19  of langskomen tijdens de openingsuren van het onthaal.

Of bezoek ons tijdens ons infomoment.

Het onthaal is open van maandag tot donderdag van 10u tot 21u en op vrijdag van 10u tot 16u.

Heb je nog een vraag? Stel ze via dit invulformulier.

Inschrijvingen voor nieuwe cursisten starten op zaterdag 25 mei 2019 op onze campus.

Andere opleidingen die je mogelijk ook interesseren

medisch bediende