fbpx

Gids/reisleider

Ben je meertalig en sociaal? Klopt je hart voor de toeristische of culturele sector? Voel je af en toe reiskriebels? Maak je mensen graag warm voor kunst en cultuur en kan je hier enthousiast over vertellen? Wil je je interesses en je talenten ook graag inzetten voor je job? Dan is de opleiding Gids/Reisleider iets voor jou!

De opleiding Gids/Reisleider is erkend door Toerisme Vlaanderen. Je start met het basisjaar gids/reisleider en specialiseert je daarna verder via de finaliteit(en).

Binnen deze opleidingsgroep bieden we ook gespecialiseerde taalmodules aan in Frans en Engels. Hierbij krijg je taalonderwijs met de nadruk op toerisme, cultuur en geschiedenis. Deze taalmodules kan je ook volgen buiten de opleiding Gids/Reisleider om.

Interesse in een van deze opleidingen? Stuur een mail naar ria.depooter@cvovitant.be voor meer informatie.

Meer info over inschrijvingen en activiteiten vind je hier.

EVC: Behaal je certificaat via praktijkervaring

Je kan ook het certificaat Gids/Reisleider behalen via je ervaring in het vak, en niet meer enkel via een opleiding. CVO Vitant is hiervoor een erkend testcentrum. Je vindt alle info over dit EVC-traject hier op onze website. 

Nascholingen

We organiseren ook regelmatig nascholingen, bijvoorbeeld over islamitische kunst, Antwerpse politiek in de Gouden Eeuw, heraldiek… Iedereen is welkom. Aanwezigen krijgen ook een nascholingsattest.

Blijf je hierover graag op de hoogte? Schrijf je in voor de nieuwsbrief nascholingen Gids/reisleider.