fbpx

Gids/reisleider

Ben je meertalig en sociaal? Klopt je hart voor de toeristische of culturele sector? Voel je af en toe reiskriebels? Maak je mensen graag warm voor kunst en cultuur en kan je hier enthousiast over vertellen? Wil je je interesses en je talenten ook graag inzetten voor je job? Dan is de opleiding Gids/Reisleider iets voor jou!

De opleiding Gids/Reisleider is erkend door Toerisme Vlaanderen. Je start met het basisjaar gids/reisleider en specialiseert je daarna verder via de finaliteit(en).

Binnen deze opleidingsgroep bieden we ook gespecialiseerde taalmodules aan in Frans en Engels. Hierbij krijg je taalonderwijs met de nadruk op toerisme, cultuur en geschiedenis. Deze taalmodules kan je ook volgen buiten de opleiding Gids/Reisleider om.

Interesse in een van deze opleidingen? Stuur een mail naar ria.depooter@cvovitant.be voor meer informatie.

INSCHRIJVEN: schrijf je nu in en start in september 2021.

  • Kom naar Campus PIVA om je inschrijving te voltooien. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 9u tot 21u en vrijdag van 9u tot 15u.
  • Om administratieve redenen kan je enkel voor jezelf inschrijvingen verrichten.
  • Breng zeker je identiteitskaart mee.
  • Heb je nog specifieke vragen over de opleidingen? Stel ze gerust via mail of bel een van onze secretariaatsmedewerkers via 03 242 26 19.
EVC: Behaal je certificaat via praktijkervaring

Je kan ook het certificaat Gids/Reisleider behalen via je ervaring in het vak, en niet meer enkel via een opleiding. CVO Vitant is hiervoor een erkend testcentrum. Je vindt alle info over dit EVC-traject hier op onze website.