fbpx

Voorbereiding politieproeven

Om te mogen starten in de opleiding tot politie-inspecteur of beveiligingsagent moet je slagen voor de selectieproeven van de politie. Via CVO Vitant kan je je voorbereiden op twee selectieproeven.

In de module ‘voorbereiding cognitieve vaardigheidsproef’ leer je hoe je informatie en cijfers verwerkt. Je werkt ook aan je kennis van de Nederlandse taal (spelling en grammatica) en leert een objectief verslag van een gebeurtenis opstellen.

In de module ‘voorbereiding selectiecommissie’ leer je het competentiemodel van de politie kennen, je eigen motivatie verwoorden en werk je aan je stressbestendigheid.

Meer weten? Inschrijven?

Voor inlichtingen kan je telefoneren tijdens de openingsuren. Inschrijven kan op een infomoment. Het volgende infomoment vindt plaats op zaterdag 23 oktober om 10u op Campus Maalboot (Maalbootstraat 19, 2660 Hoboken). Vooraf inschrijven is verplicht, meld je aan via dit formulier.

Campus Maalboot

Maalbootstraat 19
2660 Hoboken
03 825 78 78

INLICHTINGEN EN INSCHRIJVINGEN

Campus Maalboot Hoboken.

Voor inlichtingen kan je telefoneren tijdens de openingsuren. Inschrijven kan ter plaatse op onze campus na afspraak.  Heb je nog een vraag of wil jij je inschrijven? Laat het ons weten via dit contactformulier.

Andere opleidingen die je mogelijk ook interesseren