fbpx

Slagerij

Onze leerkrachten leren je alle knepen van het slagersvak, van vleesbereider en uitbener-uitsnijder tot wild- en gevogelteslager of slager-spekslager

Alle opleidingen in ‘Slagerij’ bestaan uit meerdere modules, die telkens per semester worden georganiseerd. Elke module kent ook verschillende lesmomenten; de meeste ’s avonds, sommige ook overdag.

Op deze manier kan je zelf een pakket aan modules samenstellen, afhankelijk van jouw agenda en jouw tempo. Het is ook mogelijk om modules van meerdere opleidingen tegelijk te volgen en zo meerdere specialisaties aan je palmares toe te voegen.

Meer info over ons volledig slagerij-aanbod bekom je op ons secretariaat of via mail info@cvovitant.be.

INSCHRIJVEN: schrijf je nu in en start in oktober 2021.

  • Kom naar Campus PIVA om je inschrijving te voltooien. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 9u tot 21u en vrijdag van 9u tot 15u.
  • Om administratieve redenen kan je enkel voor jezelf inschrijvingen verrichten.
  • Breng zeker je identiteitskaart mee.
  • Heb je nog specifieke vragen over de opleidingen? Stel ze gerust via mail of bel een van onze secretariaatsmedewerkers via 03 242 26 19.

EVC: Behaal je certificaat via praktijkervaring

Nieuw is dat je vanaf september 2019 het certificaat Uitbener-uitsnijder ook kan halen via je ervaring in het vak, en niet meer enkel via een opleiding. CVO Vitant is hiervoor een erkend testcentrum. Je vindt alle info over dit EVC-traject hier op onze website.