Schrijf nu in voor het eenjarig traject Horeca - hotelbedrijf

publish date
03.03.2024
1 jarig traject kok kelner

Van algemene bereidingstechnieken tot zaalversnijdingen, over desserten en wijnkennis: je leert het meteen in de praktijk.  Het éénjarig traject Hotelbedrijf is hét neusje van de zalm.

De opleiding bestaat uit drie periodes van tien lesweken, waarin je start vanuit de basis. Je volgt dan les in nieuwste en professioneel uitgeruste leslokalen, keukens en restaurants op campus PIVA, afgewisseld met uitstappen naar een wijngaard, kaasmeester… Elke leerkracht brengt zijn eigen ervaring en expertise mee, waar jij als cursist mee van kan proeven! Als kers op de taart loop je ook 4 weken stage in een klasse-restaurant. Zo stroom je uit als een volleerd kok en kelner.  

Lees meer over deze opleiding. Bekijk hoe een les eruitziet.

Deze éénjarige opleiding start in september '24. Tijdig inschrijven is wel de boodschap.  Meer informatie bij bonnie.peeters@cvovitant.be.

Heb je interesse in deze opleiding?

De inschrijvingen voor het éénjarig traject starten op 1 maart '24. De plaatsen zijn beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap. Heb je interesse? Wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij geven jou advies op maat.

Contacteer onze opleidingsverantwoordelijke Bonnie Peeters via mail: bonnie.peeters@cvovitant.be of telefoon: 03 242 26 19. Zij nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek.

Lees alles over deze opleiding op deze pagina en download de brochure.

Volg onze cursisten op Instagram Horeca_switch

Wil je een blik achter de schermen van deze opleiding? Volg onze cursisten op Instagram op het account Horeca_switch: 
https://www.instragram.com/horeca_switch/