fbpx

Banketbakker

Inhoud

Je leert banketproducten bereiden en verwerken, vet- en kookdegen en beslagen bakken en afwerken. Een goed gevulde en smakelijk uitziende winkeltoog is je resultaat! Jij maakt de lekkernijen die in de koeltoog staan uitgestald en de klanten doen watertanden.

In dit filmpje vertelt cursiste Marianne over de opleiding Banketbakker.

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar die aan de voltijdse leerplicht heeft voldaan, kan met deze opleiding starten.

Door deze opleiding te combineren met de opleiding Aanvullende Algemene Vorming kan je ook je diploma secundair onderwijs behalen.

Duur van de opleiding

De opleiding telt in totaal 840 lestijden, verspreid over tien modules. Je kiest zelf – of met de hulp van onze studiebegeleiders – welke modules je tijdens een semester volgt en op welke dagen, en bepaalt zo de duur van je opleiding.

Prijs

De totale kostprijs is samengesteld uit het inschrijvingsgeld (€1,50 per lesuur) en een bijdrage voor het cursusmateriaal (grondstoffen, cursus). Je hebt ook geschikte praktijkkledij en een materiaalset nodig.

Kijk na of je in aanmerking komt voor een vrijstelling of vermindering van het inschrijvingsgeldopleidingscheques, een opleidingspremie of betaald educatief verlof.

Waar en wanneer?

Campus PIVA

Desguinlei 244
2018 Antwerpen
03 242 26 19

Lesmomenten:
Je kan deze opleiding zowel ’s avonds als overdag volgen. Je start met de opleiding in september of februari.

INLICHTINGEN EN INSCHRIJVINGEN

Campus PIVA Antwerpen

Voor info kan je ons telefoneren op het nummer 03 242 26 19  of  mailen info@cvovitant.be.

Heb je nog een vraag? Stel ze via dit invulformulier.

Andere opleidingen die je mogelijk ook interesseren

BAKKER
SPEC NA NAGERECHTEN
SPEC NA NAGERECHTEN