Slagerij - Module Ontvangstcontrole en voorraadbeheer slagerij

???module.educationItem.label.themes???
Ontvangstcontrole

In deze module leer je

  • ontvangstcontrole van vers vlees correct uit te voeren 
  • om voedselveilig te werken
  • hoe je aan correct voorraadbeheer doet
  • alles correct te verpakken en te etiketteren
  • schnitzels en cordon bleus 
  • gourmetschotel

Deze module is instapvrij, je hebt geen voorkennis nodig.

Deze module maakt deel uit van de opleidingen Vleesbereider, Bereider van Vleesproducten en Vleesbewerker.  Na het succesvol beëidingen van één module ontvang je een deelcertificaat. Wens je een volledige opleiding te volgen? Dan kan je kiezen om in één semester meerdere modules te volgen of in een komende semester een volgende module te volgen. 

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar kan deze module volgen.  Je hebt geen voorkennis nodig van slagerij voor deze module.

Hoelang duurt de opleiding?

Eén module telt in totaal 80 lesuren. Je volgt gedurende 1 semester één avond op de week les.

Wanneer en waar heb ik les?

De lessen vinden plaats op Campus PIVA. Deze module wordt niet ieder schooljaar ingericht. Indien je interesse hebt, laat dit dan zeker weten!  We verwittigen jou dan wanneer de module wordt gegeven.

Hoeveel kost de opleiding?

Je betaalt 1,50 euro per lesuur. Alle grondstoffen worden voorzien, je hoeft zelf niets mee te brengen. Je voorziet wel zelf aangepaste kledij en een materiaalset.

Informeer of je in aanmerking komt voor vrijstellingen van inschrijvingsgeld, kortingen en premies.  Dit kan bijvoorbeeld gaan over opleidingscheques voor werknemers of de Kmo-portefeuille, of gedeeltelijke of volledige vrijstelling inschrijvingsgeld voor werkzoekenden.  

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je steeds terecht op ons secretariaat.  Contacteer ons via mail, telefoon of kom even langs.