fbpx

Hulpkok

Inhoud

Als hulpkok help je bij de voorbereiding. Je helpt bij de mise-en-place van de gerechten, kuist, wast, schilt, snijdt en kookt groenten en fruit, bereidt garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten, salades enz., bakt en versnijdt. Tijdens de dienst help je de kok bij de bereidingen en werk je volgens zijn instructies.

Na de dienst ruim je op, zorgt voor hygiënische bewaring van voedingsmiddelen, maakt instrumenten en werkplaats schoon, staat in voor orde en netheid in de keuken.

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar die aan de voltijdse leerplicht heeft voldaan, kan met deze opleiding starten.

Duur van de opleiding

De opleiding telt in totaal  400 lestijden, verspreid over 5 modules. Je kiest zelf – of met de hulp van onze studiebegeleiders – welke modules je tijdens een semester volgt en op welke dagen, en bepaalt zo de duur van je opleiding.

Prijs

De totale kostprijs is samengesteld uit het inschrijvingsgeld (€1,50 per lesuur) en een bijdrage voor het cursusmateriaal (grondstoffen, cursus). Je hebt ook geschikte praktijkkledij en een materiaalset nodig.

Kijk na of je in aanmerking komt voor een vrijstelling of vermindering van het inschrijvingsgeldopleidingscheques, een opleidingspremie of betaald educatief verlof.

Waar en wanneer?

Campus PIVA

Desguinlei 244
2018 Antwerpen
03 242 26 19

Lesmomenten:
Je kan deze opleiding zowel ’s avonds als overdag volgen. Je start met de opleiding in september of februari.

INLICHTINGEN EN INSCHRIJVINGEN

Campus PIVA Antwerpen

Voor info kan je ons telefoneren op het nummer 03 242 26 19  of  mailen info@cvovitant.be.

Heb je nog een vraag? Stel ze via dit invulformulier.

Andere opleidingen die je mogelijk ook interesseren

HULPKELNER
HULPKOK
KELNER
KEUKENVERANTWOORDELIJKE
KOK
SPEC NA HULPKOK
ZAALVERANTWOORDELIJKE
HULPKELNER
HULPKOK
KELNER
KEUKENVERANTWOORDELIJKE
KOK
SPEC NA HULPKOK
ZAALVERANTWOORDELIJKE

IconBox Title

Click here to add your own text