fbpx

Medewerker slagerij

Inhoud

Je leert vers vlees versnijden en te verwerken tot een panklaar product, tot een verkoopklaar gerecht of tot charcuterie.

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar die aan de voltijdse leerplicht heeft voldaan, kan met deze opleiding starten.

Duur van de opleiding

De opleiding telt in totaal 400 lestijden, verspreid over vijf modules. Je kiest zelf – of met de hulp van onze studiebegeleiders – welke modules je tijdens een semester volgt en op welke dagen, en bepaalt zo de duur van je opleiding.

Modules:

  • Bereiding vleesproducten (charcuterie)
  • Eenvoudige verkoopklare gerechten
  • Eenvoudige verwerking deelstukken
  • Panklaar maken vers vlees
  • Toonbankpresentatie slagerij

Prijs

De totale kostprijs is samengesteld uit het inschrijvingsgeld (€1,50 per lesuur) en een bijdrage voor het cursusmateriaal (grondstoffen, cursus). Je hebt ook geschikte praktijkkledij en een materiaalset nodig.

Kijk na of je in aanmerking komt voor een vrijstelling of vermindering van het inschrijvingsgeldopleidingscheques, een opleidingspremie of betaald educatief verlof.

Waar en wanneer?

Campus PIVA

Desguinlei 244
2018 Antwerpen
03 242 26 19

Lesmomenten:
Je kan deze opleiding ’s avonds  volgen. Je start met de opleiding in september of februari.

INLICHTINGEN EN INSCHRIJVINGEN

Campus PIVA Antwerpen

Voor info kan je ons telefoneren op het nummer 03 242 26 19  of  mailen info@cvovitant.be.

Heb je nog een vraag? Stel ze via dit invulformulier.

Andere opleidingen die je mogelijk ook interesseren

BEREIDER VAN VLEESPRODUCTEN
MEDEWERKER SLAGERIJ
SLAGER DISTRIBUTIE
SLAGER SPEKSLAGER
VLEESBEREIDER
VLEESBEWERKER
WILD & GEVOGELTE
BEREIDER VAN VLEESPRODUCTEN
MEDEWERKER SLAGERIJ
SLAGER DISTRIBUTIE
SLAGER SPEKSLAGER
VLEESBEREIDER
VLEESBEWERKER
WILD & GEVOGELTE