fbpx

Opleidingen in samenwerking met VDAB (OKOT-trajecten)

Ben je werkloos en wil je aan de slag in een knelpuntberoep, maar heb je nog niet het gevraagde certificaat? Bij CVO Vitant kan je kiezen voor een opleiding waarbij je zowel op school als in een bedrijf het beroep leert. Dankzij een samenwerking met de VDAB kan je als volledig werkloze bij CVO Vitant deze opleidingen gratis volgen, als je aan de voorwaarden voldoet. Zo een opleiding heet een OKOT- traject.

Omdat je tijdens je opleiding bij CVO Vitant al werkervaring opdoet bij een of meerdere bedrijven en de sector leert kennen, verhoog je de kans dat dit of een gelijkaardig bedrijf je daarna aanwerft. Bovendien helpt de VDAB je tijdens de opleiding met sollicitatietraining en ondersteunen ze jou bij het zoeken naar vacatures.

Neem contact op met de VDAB om te bekijken of je in aanmerking komt voor een OKOT-traject. Dit kan telefonisch op de VDAB-Servicelijn (0800 30 700, op weekdagen van 8 tot 19 u.) of in een VDAB-werkwinkel (overzicht werkwinkels: www.vdab.be/contact).
In deze online brochure vind je ook meer informatie.

Bij CVO Vitant kan je kiezen uit volgende OKOT-trajecten:

  • Slager distributie – intensief traject  van 12 weken, i.s.m. Colruyt, Delhaize en Groep Peeters-Govers (start september 2020)
  • Transportbediende – (start september 2020)
  • Elektromecanicien – intensief traject van 8 maanden (start september 2020)
  • Hulpkok (informatie volgt)
  • Grootkeuken (informatie volgt)