fbpx

Procesoperator Chemie

Inhoud

Je krijgt een praktijkopleiding in een boeiend chemisch bedrijf. Tijdens de opleiding leer je in de controlekamer hoe de processen lopen. Daarnaast werk je ook buiten om te controleren of de installaties goed werken.

Voor wie?

Voor volwassenen tussen 18 en 25 jaar die in de chemie willen werken. Je hebt geen diploma hoger onderwijs, HBO5 Elektromechanica/Chemie, TSO chemie, TSO elektromechanica, 7 TSO Chemische Procestechnieken of 7 TSO Regeltechnieken.

Om te mogen deelnemen, moet je slagen voor de selectietest van SIRA. Daarvoor schrijf je je in via deze website. Als je voldoet aan de voorwaarden, word je uitgenodigd voor een infovergadering. Hier kan je meteen de eerste selectietest afleggen.

Duur van de opleiding

De opleiding bestaat uit 500 lestijden en 900 uren bedrijfspraktijk en duurt 1 schooljaar.

Prijs

Voor deze opleiding betaal je geen inschrijvingsgeld. Je wordt betaald voor je bedrijfspraktijk. Hoeveel dit bedraagt, kom je te weten tijdens de infovergadering.

Waar en wanneer?

Campus Pito stabroek

Laageind 19
2940 Stabroek
0479 02 39 16

Lesmomenten:
Je volgt deze opleiding overdag, van maandag tot en met vrijdag. Je start met de opleiding in september.

INLICHTINGEN EN INSCHRIJVINGEN

Om te mogen deelnemen, moet je slagen voor de selectietest van SIRA. Daarvoor schrijf je je in via deze website. Als je voldoet aan de voorwaarden, word je uitgenodigd voor een infovergadering. Hier kan je meteen de eerste selectietest afleggen.

Andere opleidingen die je mogelijk ook interesseren